• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Persialainen matto 200x300

Persialainen matto 200x300 tuo takuuvarmasti eksoottista tunnelmaa huoneeseen kuin huoneeseen! Tämä itämainen matto kohottaa kauneudellaan ja värikkyydellään minkä tahasa tilan ilmettä. Matto sopii erinomaisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, mökille tai vaikkapa toimistoon. Tuo tyylikkyyttä ja väriä kotiisi persialainen matto 200x300 avulla! Itämainen matto on varma katseenvangitsija huoneessa kuin huoneessa. Luo mieleenpainuva sisustus kauniin maton avulla.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Valikoimastamme löydät valikoiman isoihin tiloihin tarkoitettuja mattoja kuten persialainen matto 2m x 3m. Persialaiset mattomme on käsinkudottuja luonnonmateriaaleja sekä kasvivärejä käyttäen. Persialainen matto 2m x 3m soveltuu erinomaisesti isoihin tiloihin kuten eteisiin, olohuoneisiin ja ruokailutiloihin asetettavaksi. Persialaisten mattojen kuviointi on näyttävä ja pinta silkkisen tuntuinen. Maton ohuuden vuoksi sen alle on suositeltavaa laittaa liukueste.

Kaunis persialainen matto 200x300

Persialainen matto 200x300 on vangitsee katseet tilassa, kuin tilassa. Itämaiset värit tuovat eksoottista tunnelmaa, sekä sopivat hyvin muiden värien ja sisustustyylien kanssa. Tuo kotiisi lämpöä ja tunnelmaa persialainen matto 200x300 avulla. Tämä matto kohottaa takuuvarmasti huoneen kuin huoneen ilmettä. Oikeanlaisen maton avulla voit helpottaa arkeasi ja piristää kotisi ilmettä.

Persialainen matto 2m x 3m on helppo hoitoinen

Persialaisen maton hoito on hyvin yksinkertaista sillä matot ovat lähes huolto vapaita. Matot ovat todella matala nukkaisia, joten ne soveltuvat useimpiin allergia koteihin. Ne on helppo imuroida puhtaiksi, mikäli persialainen matto 2m x 3m siirtäminen tuulettumaan on hankalaa ison kokonsa vuoksi kannattaa matolle levittää ruokasoodaa ja imuroida puhtaaksi. Ruokasooda tekee matosta raikkaan.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)