• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

YLEELLINEN, AJATON, VISKOOSI

YLEELLINEN, AJATON, VISKOOSI

Kuka ei ole kuullut sanaa viskoosimatto viime aikoina?

Matto, joka on tullut enemmän ja enemmän suositummaksi on nyt tullut yleisemmäksi ja odotetuimmaksi materiaaliksi ruotsalaisessa kodissa.

Viskoosimatoilla, joiden materiaali muistuttaa silkkiä, on kiiltoa ja uskomattoman taitavasti tehty aura sekä ne tarjoavat vakaan, ainutlaatuisen ja ylellisen tunteen. Kiitos kauniiden värien ja kiillon, viskoosimatot tulevat eloon mitä enemmän valoa huoneeseen pääsee. Materiaalina viskoosi on pehmeä, hengittävä, asettuu hyvin ja pitää värinsä, vaikka elastisuus ja ryppykovuus ovat matalia. Näiden lisäksi viskoosimatot ovat ehkä mukavimpia, joihin voit jaloillasi astua.

Yleisimmät kysymykset viskoosimatoista ovat tietenkin materiaalista. Mitä viskoosi oikeasti on?

Aloitetaan alusta. Viskoosi on keinotekoinen kuitu ja sitä on saatavilla kahdessa muodossa: keinotekoinen kuitu ja synteettinen kuitu. Keinotekoisia kuituja löytyy luonnosta selluloosamuodossa esimerkiksi puista ja bambusta sekä proteiniimuodossa maidosta ja soijapavuista, mutta ne ovat vääränlaisia. Mattojen tekoon käytetyissä kuiduissa käytetään puiden, kuten kuusien, massasta saatavaa selluloosaa. Puiden selluloosakuidut täytyy irroittaa ja hajoittaa sekä käsitellä, jotta niistä voidaan puida ja kutoa kankaaksi. Vaikkakin valmistusprosessissa käytetään erilaisia kemikaaleja, tuotetta pidetään yhtenä ympäristöystävällisimmistä vaihtoehdoista.

Joten, keinotekoisesta kuidusta tehdään lankaa, jota kudotaan kankaaksi ja lopulta matoksi.

Tässä on lisäsyitä, miksi viskoosimatto on ilmeinen valinta. Kaunis, yksinkertainen ja puhda design, joka sopii hienosti skandinaavisiin koteihin. Koska matot ovat epäilemättä yksi tärkein esine kodissa, se on jotain, mitä jokainen ihminen ostaa, joten miksi et hemmottelisi itseäsi samettimaisella kauneudella. Sido sohva tai ruokaryhmä viskoosimatolla, jolla on hyvä kyky luoda visuaaliknen kokonaisuus, joka saa kodin huokumaan YLEELLISYYTTÄ. Viskoosimattoja on saatavilla monivärisinä ja -kokoisina sekä voivat helposti tehdä tylsästä huoneesta elinvoimaisen ja lumoavan. Osaatko kuvitella, että matolla on niin suuri vaikutus ihmiseen!

Oli sisustuksesi millainen tahansa, viskoosimatto sopii sinne varmasti. Niitä ei voi koskaan olla liikaa. Valitse sekä hillityn värinen että värikkäämpiä malleja. Ehkä tummansininen tuomaan harmoniaa ja rauhallisuutta makuuhuoneeseen, joka tuo myös jotain pehmeää jaloillesi. Tai miksi ei vaaleanharmaa olohuoneeseen, joka sopii helposti olemassaolevaan sisustukseen.

Jos sinulla ei jo ole yhtä tai kahta tällaisia trendikkäitä mattoja, ehkä sinun pitäisi ostaa sellainen Trendcarpetista. He varmistavat, että valmistus ja laatu täyttävät viskoosimatot korkeat vaatimukset. He vierailevat mattomessuilla Intiassa Delhissä ja Delhin ulkopuolella ja he vierailevat, varmistavat laadun ja ostavat niitä ilman välikäsiä markkinoiden parhaaseen hintaan.

/ Amanda2018-10-12

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski