• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Maksuvaihtoehdot

Korttimaksu

Maksat Visa- tai Mastercard-kortillasi Nets -palvelun kautta täysin turvallisesti. Kaikki tiedot SSL-salataan 128-bittisesti. Summalle tehdään katevaraus tilillesi, ja ne veloitetaan 24 tunnin kuluttua tilauksesi jättämisestä. Kaikkia tapahtumia käsiteltäessä käytetään uutta 3D-Secure-turvallisuusstandardia.

PayPal

PayPalilla on tällä hetkellä yli 150 miljoonaa käyttäjää, ja jos olet yksi heistä, voit käydä kauppaa meidän kanssamme käyttäen PayPal-tiliäsi. Valitset vain kassalla maksuvaihtoehdoksi PayPalin, jolloin sinut ohjataan turvallisesti PayPalin maksuikkunaan. Jos sinulle ei ole PayPal-tiliä, mutta haluat hankkia sellaisen, lue lisää osoitteesta www.paypal.fi.

Lasku

Ilmoitat tilatessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Lisäksi annat henkilötunnuksesi, jotta luottotietosi voidaan tarkistaa. Maksat tilauksesi laskulla. Maksuaikaa on 14 päivää. Laskutuksen hoitaa Klarna AB.

 

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski