• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Iso beige matto

Suurikokoinen matto sopii myös pienempään tilaan tuomaan kodikkuutta. Iso beige matto löytyy valikoimastamme monessa eri koko luokassa sekä muodossa, myös sävy eroja on valittavana. Iso beige matto sopii monen väriseen sisustukseen tuomaan keveyttä tai vaihtoehtoisesti rakennetta muuten kevyeen sisustukseen. Valitse matto tilaan sopivaksi, kuten makuuhuoneessa matto voi olla paksumpi ja pehmeämpi kuin keittiössä ja käytävillä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Skandinaavisen sisutuksen salaisuus on iso beige matto

Yhdistä iso beige matto skandinaviseen sisustukseesi tai muuhun luonnon läheiseen sisustukseen. Värinsä puolesta iso beige matto soveltuu ympäri vuoden käytettäväksi, muun sisustuksen vaihtaa ajankohtaan sopivaksi. Beige matto antaa myös pienille tahroille anteeksi. Matala nukkainen matto soveltuu erionmaisesti myös allergia kodissa tai lemmikki kodissa käytettäväksi. Matala nukkainen matto on myös helppo pitää puhtaana.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)