• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Iso villamatto

Iso villamatto on varma olohuoneiden klassikko, mutta korkealaatuisen ja kauniin maton pystyy sijoittamaan empimättä mihin tahansa tilaan. Sileä ja ohuella leikkauksella varustettu matto antaa tilavuudellaan ja pehmeällä tuntumallaan kauniin ilmeen kaikille kodin lattioille. Helposti puhdistettava ja siirrettävä iso villamatto sopii myös mainiosti allergikon ja ympäristöystävällisiä tuotteita arvostavan sisustajan asuntoon.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Iso villamatto on yhtenäisyyden ydin

Iso villamatto on sisustustekstiili, joka tuo koteihin yhtenäisyyttä ja visuaalista harmoniaa viemättä kuitenkaan liikaa muiden yksityiskohtien huomiota. Näyttävän ulkonäkönsä lisäksi suurikokoiset villamatot ovat myös koostumukseltaan lempeän pehmeitä ja eristävät myös tehokkaasti ääntä. Lisäksi isolla villamatolla voi myös pidentää lattiapintojen käyttöikää, sillä ne ehkäisevät tehokkaasti lattiaa erilaisilta kulumilta ja naarmuilta.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)