Itämaiset matot vintage

Valikoimassamme itämaiset matot vintage on upeita laadukkaita ja värikylläisiä mattoja sinulle, joka haluat kotiisi jotain erilaista. Itämainen vintage-tyylinen matto onkin yksi halutuimmista mattomalleistamme. Tuoteluokasta itämaiset matot vintage löydät niin koneellisesti solmitut polyesteri-matot kuin käsinkudotut villaiset perinnematotkin. Perinteikäs, tyylikäs mutta samalla eksoottinen itämainen vintagematto sopii kotiin kuin kotiin. Kokeile vaikka olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen tuomaan väriä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Itämaiset matot vintage alkuperä

Itämaiset mattomme ovat alkuperäisin pääasiassa Afganistanista, Turkista ja Marokosta. Matot saapuvat meille uutena, joten sinulla ei ole huolta mattosi kunnosta tai laadusta. Kokeile esimerkiksi marokkolaista pehmoista räsymattoa tai afganilaista mattoa, joka on tunnettu kestävyydestään ja kasveihin perustuvista väreistään. Itämaiset matot vintage -tuotteemme ovat klassikoita, jotka kestävät aikaa. Mattosi tuleekin taatusti keräämään ihailevia kommentteja.

Käytettyjä itämaisia mattoja

Valikoimastamme löytyy upeita käytettyjä itämaisia mattoja. Nämä matot ovat todellisia katseenvangitsijoita ja kodin keskipisteitä. Matot henkivät historiaa ja perinteitä ja ovat omiaan yhdessä antiikkihuonekalujen seurassa. Toisaalta käytettyjä itämaisia mattoja kannattaa yhdistää myös skandinaavisempaan sisustukseen. Ne tuovat ihanasti väriä, kontrastia ja lämpöä runsaalla kuvioinnillaan ja värimaailmallaan. Lisäksi ne ovat ihanan helppohoitoisia.

Käytettyjä itämaisia mattoja

Olet ehkä miettinyt ihanan käsinkudotun maton hankintaa, mutta olet pitänyt hintaa liian kalliina. Nyt valikoimastamme löytyy kauniita käytettyjä itämaisia mattoja, joiden kohdalla hinta ei estä sinua toteuttamasta haavettasi. Näillä matoilla saat kotiisi ripauksen itämaista tunnelmaa ja ylellisyyden tuntua nopeasti ja edullisesti. Kuitenkaan sinun ei tarvitse tinkiä tippaakaan maton laadusta.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)