Keltainen pyöreä matto

Keltainen väri on piristävä ja positiivisuutta huokuva. Se mukautuu täydellisesti kaikkiin vuodenaikoihin ja muistuttaa kesästä kaamoksen keskellä. Keltainen pyöreä matto on kuin aurinko konsanaan, ja se sopii kaunistamaan mitä tahansa huonetta. Hanki pienempi matto eteiseen tai makuuhuoneeseen tai iso matto keskelle olohuonetta. Keltainen pyöreä matto sopii loistavasti myös ympyränmuotoisen keittiön pöydän alle.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Keltainen pyöreä matto piristää kotia

Värinä keltainen on rohkea ja ympyrä taas muotona leikkisä. Värikkään ja boheemin kodin lisäksi keltainen pyöreä matto soveltuu mainiosti piristämään myös pelkistettyä ja modernia asuntoa. Löydät meiltä pyöreitä, keltaisia mattoja niin yksivärisinä kuin kuvioituina: modernin tyylin lisäksi tarjolla on myös itämaista mystiikkaa. Mattoja on saatavissa erikokoisina ja eri materiaaleissa.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)