Matot 200x200

Matto 200x200 on neliönmuotoinen matto, joka soveltuu tyypillisesti etenkin olohuoneen tai makuuhuoneen matoksi, mutta toimii mainiosti myös vaikkapa keittiössä tai aulatilassa. Kaikki mattomme ovat hyvälaatuisia ja tyylikkäitä. Etsit sitten perinteistä räsymättoa, trendikästä viskoosimattoa, pehmeää ryijymattoa tai eksoottista ilmettä tuovaa itämaista mattoa, löydät varmasti etsimäsi meiltä. Matto 200x200 -valikoimastamme löytyy sekä käsinkudottuja että koneella valmistettuja mattoja. Materiaaleina on käytetty muun muassa polyesteriä ja villaa. Mattojen hoito-ohjeet vaihtelevat materiaalin mukaan. Värivalikoimamme on laaja ulottuen hillityistä ja yksivärisistä matoista aina kirjaviin ja räikeisiin sävyihin asti, ja myös kuvioinneista löytyy runsaasti vaihtelua.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matto 200x200 sopii monenlaisiin tiloihin

Matot tuovat sisustukseen lämpöä ja kodikasta ilmettä. Ne tuntuvat pehmeältä jalan alla, suojaavat lattiaa kolhuilta ja estävät lian kulkeutumisen eteisestä pidemmälle asuntoon. Ne parantavat myös huoneen akustiikkaa. Erilaisilla matoilla saa luotua erityylisiä vaikutelmia riippuen muusta sisustuksesta ja siitä, minkälaista kokonaisuutta tilassa tavoitellaan. Matto 200x200 voi joko toimia huoneen katseenvangitsijana tai tasapainottaa huoneen muuta värikkyyttä rauhallisemmilla sävyillään. Värivalintaan vaikuttaa myös lattian väri: tummien ja vaaleiden pintojen sävyt nousevat esiin eri tavoilla, kun niihin yhdistää maton kautta eri värimaailmoja. Huoneen koko ja muoto vaikuttavat kenties eniten siihen, minkä mallinen matto tilassa toimii parhaiten. Neliönmuotoinen matto 200x200 on siitä kätevä valinta, että se asettuu helposti sekä pieneen että suurempaan huoneeseen luomatta epäsuhtaista vaikutelmaa.

Valitse suosikkisi valikoimastamme

Matto 200x200 soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Neliönmuotoinen matto luo huoneeseen symmetrian tuntua, ja sen voi sijoittaa moniin eri tiloihin: niin olo- ja makuuhuoneeseen kuin vaikkapa lastenhuoneeseen leikkimatoksi. Käyttötarkoituksesta riippuen eri materiaalit sopivat eri tiloihin ja eri tilanteisiin. Helppohoitoisuus on usein tärkeä kriteeri lapsiperheessä. Siihen kannattaa kiinnittää huomiota myös valittaessa mattoa helposti likaantuviin tiloihin kuten keittiöön. Allergiselle voi olla tärkeää löytää pölyämätön materiaali. Matto 200x200 -valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle parhaiten toimivan ratkaisun. Maton vaihtaminen uuteen silloin tällöin on tehokas ja vaivaton keino piristää kodin yleisilmettä, ja päivitys tuo sisustukseen kaivattua vaihtelua. Etsi matto lempivärilläsi tai sukella sisään täysin uusiin värimaailmoihin, luo rauhallinen tila rentoutumiseen tai käytä villin värikästä mattoa piristämään huoneen ilmettä.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)