Matto 250x250

Matto 250x250 cm kokoisena sävähdyttää sisustuksesi tunnelmaa. Suurikokoisen maton avulla voit jäsennellä sisustusta helposti ja esimerkiksi rajata sohvakalusteita istuskelualueeksi. Suuri matto vaimentaa elämän ääniä, suojaa lattiapintoja ja lisää kodikkuutta. Lisäksi se on käytännöllinen monenlaisissa tiloissa avartaessaan niitä paremmin kuin pienet matot. Iso matto nostattaa myös tunnelmaa omanlaisella tavallaan, täydentäen omaa persoonallista sisustustyyliäsi. Käyttöä kestävät, korkealaatuiset matot 250x250 cm koossa sopivat niin perinteiseen kuin modernimpaankin tyyliin. Trendcarpetin valikoimasta löydät useita erilaisia värejä, kuvioita ja materiaaleja piristämään, rauhoittamaan tai pehmentämään olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön sekä muiden oleskelutilojen ilmettä ja tunnelmaa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Koko
Muoto
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matto 250x250 cm koossa eri sävyin ja kuosein

Matto tuo näyttävän loppusilauksen huoneen sisustukseen. Värikkäät tilkkumatot edustavat räiskyvää modernia tyyliä, kun taas kuviomatot vangitsevat katseita mielenkiintoisilla yksityiskohdillaan. Klassisen itämaisen tyylin matot tai ajattoman perinteiset raitamatot täydentävät huoneen tunnelmaa. Suuri matto 250x250 cm koossa sopii erityisesti tiloihin, joissa asuminen ja eläminen ovat keskiössä, kuten olohuone ja ruokailutila. Maton väriä ja kuvioita valitessa kannattaa ottaa huomioon kalusteiden tai sisustuksen sekä lattian väri. Tummasävyinen matto sopii vaalealle lattialle, kun taas vaalea matto sopii tummalle lattialle ja tummien kalusteiden kanssa. Heittäydy luovaksi ja yhdistele eri tyylejä, kuvioita ja värejä keskenään. Kirkkaat värit matoissa tuovat eloa neutraaliin sisustukseen ja neutraalin sävyinen matto taas tekee oikeutta tilan muille sisustuselementeille, rauhoittaen huoneen sisustusta. Tutustu monipuolisen mattovalikoimamme eri väreihin, tyyleihin sekä kuvioihin ja uudista sisustustasi edullisesti ja vaivattomasti.

Valitse oikea materiaali sisustukseesi

Oikea materiaalivalinta kruunaa sopivan maton löytämisen oikeanlaisen värin ja mahdollisen kuviokuosin lisäksi. Eri materiaalit tuovat ilmettä ja tekstuuria sisustukseesi ja ne ovat myös hyvä keino luoda tilaan haluttua tunnelmaa. Esimerkiksi viskoosimatto, jonka laadukas ja ylellisen tuntuinen materiaali sopii eri oleskelutiloihin, asettuu täydellisesti lattialle. Pehmeä ja tiheäkarvainen ryijymatto puolestaan luo virtaavan ja elinvoimaisen vaikutelman elävöittäessään sisustusta. Luonnolliset ja kestävät villamatot eivät tahriinnu helposti, ja ne sopivat hyvin allergikoille sekä esimerkiksi lastenhuoneeseen. Klassisen ajattomat itämaiset matot valmistettuna luonnollisista kuiduista, kuten silkistä, lampaannahasta ja villasta tuovat mukavuutta jalkojen alla muun muassa olo- ja makuuhuoneessa. Perinteikäs räsymatto on helppohoitoinen, kestävä ja käytännöllinen matto, joka tuo kodikkuutta tilaan kuin tilaan. Valikoimastamme löytyy matto 250x250 cm koossa jokaiseen tyyliin ja makuun.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)