• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matto 250x350

Onnistuneen ja viihtyisän asunnon tärkeimpiä elementtejä on laadukas ja huolellisesti valittu matto. Tekstiilit tuovat pehmeyttä ja ilmettä asuntoon. Monesti juuri onnistunut mattovalinta luo yhtenäisen ilmeen koko huoneelle ja täydentää sisustuksen. Mattoja on monissa eri kokoluokissa. Näyttävimpiä näistä ovat usein isokokoiset matot, jotka kokonsa puolesta myös parantavat huoneen akustiikkaa ja peittävät suuren osan lattian pinta-alasta. Esimerkiksi matto 250x350 on kooltaan suhteellisen suuri ja sen takia sopivan maton valinta kannattaa tehdä huolellisesti ja ympäröivä tila huomioon ottaen. Suuri matto toimii katseenvangitsijana huoneessa. Kattavan valikoiman mattoja koossa 250x350 löydät Trendcarpetin valikoimasta.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matto 250x350 ja materiaalivalinnat

Matolla saa muuteltua sisustusta todella tehokkaasti pienellä vaivalla. Maton värin lisäksi ilmeeseen vaikuttaa suuresti maton materiaali. Matto 250x350 on kooltaan niin suuri, että esimerkiksi olohuoneen lattiasta iso osa peittyy valitulla matolla. Mieltymyksiä on monia ja onneksi myös materiaaleja. Rouhea juutti- tai hamppumatto tuo huoneeseen kodikkuuden lisäksi selkeää tekstuuria ja on ekologinen valinta. Villamatto on klassinen ja varma valinta, esimerkiksi neutraali harmaa tuo rauhallisen ja tyylikkään vaikutelman asuntoon. Trendien aallonharjalla elävälle sopiva vaihtoehto voi olla vaikuttavan näköinen itämainen matto, jota saa yhdisteltyä loistavasti eri sisutuksen tyylisuuntien kanssa. Ylellisyyttä etsivälle kiiltäväpintainen viskoosimatto vastaa toiveita. Maton materiaali pääsee kauniisti esille valon osuessa siihen, sillä viskoosimaton pinta on hyvin eläväinen ja muuttuva.

Iso matto oikeaan tilaan

Isot matot vaativat itselleen sopivat tilat. Matto 250x350 cm koossa on jo itsessään sisustuselementti. Esimerkiksi minimalistista sisustusta suosivan kannattaa täydentää olohuone yhdellä suurella matolla. Iso matto yhdistää huoneen ja saa sen näyttämään kodikkaalta tavaran vähyydestä huolimatta. Suuret matot tuovat myös tilan tuntua huoneeseen. Isolla matolla on mahdollista myös peittää tehokkaasti lattian pinta-alaa, mikäli lattia ei ole ostajan mieleen. Olohuone on yleisin paikka isoille matoille, ja tilasta saa kauniisti yhtenevän asettamalla iso matto osittain esimerkiksi sohvan alle. Tämä takaa sohvan istuvuuden sisutukseen. Erittäin suurikokoiseen huoneeseen mattoa etsiessä voi asetella kaksi isoa mattoa rinnakkain, esimerkiksi korkeanukkaiset matot sulautuvat hyvin yhteen. Matot hyvin erilaisiin tyyleihin ja tarpeisiin löydät meidän laajasta valikoimastamme.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU