Matto vaaleansininen

Rakastatko sinistä? Valikoimamme matto vaaleansininen on harmoninen ja tyylikäs valinta kotiisi. Suomalaiseen värimaailmaan sopivat mattomme ovat neutraaleja ja raikkaita eivätkä erotu häiritsevästi kotisi värimaailmasta. Niinpä voitkin siirtää maton halutessasi huoneesta toiseen vaikka päivittäin. Olit sitten klassisen tai modernimman tyylin ystävä, matto vaaleansininen -tuoteryhmä tarjoaa sinulle useita makuusi sopivia vaihtoehtoja.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matto vaaleansininen valikoima

Valikoimamme matto vaaleansininen on jokaisen sinisen ystävän valinta. Vaaleansininen matto on oivallinen valinta sisustajalle, sillä siihen yhdistät helposti eri värimaailmoja ja materiaaleja. Kokeile yhdistää siniseen olohuoneen mattoosi vaikkapa rouhea viherkasvi, ruskea eksoottinen nahkarahi tai vaikkapa metallinhohtoinen sohvapöytä. Vaaleansininen mattosi toimii kaiken yhteensitovana elementtinä. Materiaalit vaihtelevat ylellisen pehmeistä helppohoitoiseen polyesteriin.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)