• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Moderni itämainen matto

Itämaisten mattojen viehätys perustuu sekä niiden värimaailmaan että monipuolisiin kuviointeihin. Moderni itämainen matto leikittelee näillä perinteisillä elementeillä rohkeasti, ja tuloksena on valikoima viehättäviä, kauniita ja innovatiivisia mattoja. Perinteinen matto on käsinkudottu, mutta moderni itämainen matto voi olla myös koneella tehty. Lisäksi siinä voidaan luonnonmateriaalien lisäksi hyödyntää esimerkiksi erilaisia kierrätysmateriaaleja.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Löydä meiltä moderni itämainen matto

Löydät valikoimistamme modernit itämaiset matot eri kokoisina ja eri materiaaleissa. Väreissä ja kuvioinneissa vain taivas on rajana! Moderni itämainen matto sopii täydellisesti yhteen erilaisten sisustusratkaisujen kanssa. Valitse esimerkiksi iso ja värikäs matto piristämään muuten valkoista olohuonetta. Hillitysti kuvioitu, vaalea kilim-matto taas voi olla täydellinen ratkaisu keittiöösi tai kotisi käytäville.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski