• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Punainen ja sininen matto

Punainen ja sininen matto ovat suosittu valinta kodin sisustukseen. Löydät punaisia ja sinisiä mattoja monipuolisesta valikoimasta. Malleja on tarjolla laajasti ja punainen ja sininen matto ovat valikoimassa kuvioituina tai ilman. Suuren suosion saavuttaneet punainen ja sininen matto sopivat useaan kodin oleskelutilaan. Mattojen kuvioinnilla voi vaikuttaa suuresti lopputulokseen. Sininen piristää huonetta, kun taas punainen tuo energisyyttä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Punainen ja sininen matto vangitsevat katseita

Punaisia ja sinisiä mattoja käytetään monipuolisesti kodin sisustuksessa. Sinistä mattoa hyödynnetään paljon esimerkiksi kylpyhuoneessa. Taivaan- ja merenvärinen sininen rauhoittaa ja viilentää. Punaisen värin energisoiva vaikutus sopii loistavasti työhuoneeseen tai leikkitiloihin. Pehmeyttä tilaan on mahdollista saada kokeilemalla viileämpiä ja vaaleampia punaisen sävyjä. Punainen ja sininen matto ovat oiva valinta perinteisempien mattovärien sijaan.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU