Punaisia ja beigejä mattoja

Valikoimasta löytyy suuri määrä punaisia ja beigejä mattoja. Suositut punaiset ja beiget matot ovat saatavilla kuvioituna tai ilman. Punaisia ja beigejä mattoja käytetään monipuolisesti kodin sisustuksessa ja myös mattojen kuvionnilla voi vaikuttaa suuresti lopputulokseen. Punainen väri tuo kodin oleskelutiloihin energiaa ja beigen tyylikäs ja elegantti olemus rauhoittaa huoneiden tunnelmaa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Punaisia ja beigejä mattoja kodin oleskelutiloihin

Punaisia ja beigejä mattoja voi käyttää eri huoneissa monipuolisesti, vain mielikuvitus on rajana. Punaisen värin voimakkaasti energisoiva vaikutus sopii hyvin työhuoneeseen tai leikkitiloihin. Pehmeyttä tiloihin voi saada käyttämällä vaaleampia ja viileämpiä punaisen eri sävyjä. Beigen rauhoittava olemus tuo huoneeseen lämpöä ja turvallisuuden tunnetta. Erilaiset tehostevärit käyvät myös loistavasti yhteen beigen kanssa.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)