• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Puuvillamatot

Puuvillamatot on valmistettu puuvillakasveista saatavista uusiutuvista luonnonmateriaaleista. Puuvilla on todistetusti yksi vanhimmista ihmiskunnan käyttämistä kuiduista, sillä sitä on hyödynnetty kankaiden ja lankojen valmistukseen jo 5 000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Vaikka synteettisiä kuituja käytetään nykyään yhä enemmän tekstiiliteollisuudessa ja mattojen valmistuksessa, puuvillakuiduille annetaan edelleen suuri arvo niiden monipuolisten ominaisuuksien ja monien käyttötarkoitusten vuoksi. Nykypäivänä puuvillaa käytetään monien erityyppisten mattojen raaka-aineena ja se antaakin sekä moderneille että klassisille malleille kauniin ja erityisen luonnollisen ilmeen ja tunnun. Puuvillakuidun taipuisuus ja erittäin kestävä luonne mahdollistavat myös prosessoinnin, kuten mattojen solmimisen tai kudonnan, monin eri tavoin. Löydät meiltä laajan valikoiman puuvillamattoja, joiden joukossa on varmasti myös sinun sisustukseesi ja toiveisiisi sopiva matto. Tutustu valikoimaamme ja päätä itse, mikä matto sopii parhaiten omaan kotiisi.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Puuvillamatot – viihtyisyyttä joka tilaan

Kotoisa puuvillamatto tuo lämmintä ja luonnollista tunnelmaa kotisi jokaiseen huoneeseen. Koska tunnelmallisuus on erityisen tervetullutta olohuoneessa ja makuuhuoneessa, ovat luonnonmateriaalimatot, kuten puuvillamatot, täydellinen valinta näihin tiloihin. Puuvillakuiduilla on hyvin löysä rakenne ja niillä on siten luonnollinen lämpöä säätelevä ominaisuus. Kuidun rakenteen ansiosta materiaali pystyy absorboimaan kosteutta ja päästämään sitä myös tarvittaessa, mikä tekee puuvillamatosta miellyttävän tuntuisen niin viileällä kuin lämpimällä säällä. Parhaimmillaan puuvillamatto siis voi säädellä tilan huoneilman kosteutta tai neutraloida tuoksuja. Puuvillakuiduissa on myös muita ominaisuuksia, jotka tekevät niistä oivan mattomateriaalin. Ne ovat erittäin joustavia ja tukevia, jolloin materiaali voi palautua alkuperäiseen muotoonsa raskaammankin kuormituksen jälkeen. Puuvillamatto on korkealaatuinen, luonnollinen tuote, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka. Koska puuvillakuidut absorboivat väriainetta tehokkaasti, säilyttävät puuvillamatot värinsä hyvin, eivätkä myöskään haalistu helposti. Moderneja puuvillamattoja on saatavana eri kuoseissa, aina abstrakteista ja graafisista klassisiin ja yksinkertaisiin malleihin. Puuvillamatot eivät kuitenkaan vaikuta pelkästään suurella mallivalikoimallaan, vaan myös käyttömukavuudellaan. Puuvillaisilla matoilla on miellyttävää kävellä ja ne tuovat lisää mukavuutta kotiisi jokaiseen huoneeseen. Puuvillasta valmistetut matot pitävät myös jalkasi lämpiminä ja inspiroivat sinua vertaansa vailla olevalla ulkonäöllään. Puuvillamatto on helppo, kevyt vaihtoehto, joka antaa huoneellesi välittömän piristysruiskeen. Käsintehdyt ja täynnä luonnetta olevat puuvillalattiamatot ovat saatavana monenlaisina malleina ja väreinä, jotka voidaan yhdistää helposti mihin tahansa tyyliin tai sisustukseen. Suosittelemme, että asetat puuvillamaton liukastumattoman aluskerroksen päälle, jotta vältät sen luisumisen ja ei-toivotut liikkeet ja pidennät maton käyttöikää.

Puuvillamattojen hyödyt

Onko puuvillamatto vesipestävä ja voiko sen laittaa pesukoneeseen? Kyllä voi, erittäin hyvin! Pienet puuvillamatot voi pestä pesukoneessa helposti ja isommat puuvillamatot vaikkapa mattolaiturilla kesällä. Käsintehdyissä luonnonpuuvillamatoissa on käytetty myrkyttömiä väriaineita ja nämä vesipestävät matot lisäävät täydellisen viimeistelyn kotisi sisustukseen. Puuvillamatot ovat pehmeitä, turvallisia ja käytännöllisiä, ja kevyinä niitä on helppo liikuttaa jopa huoneesta toiseen! Löydä sinulle parhaiten sopiva tyyli ja tee jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa näiden helposti puhdistettavien puuvillamattojen avulla. Tutustu siis kokoelmaamme kauniita puuvillamattoja, jotka ovat saatavilla niin värjättyinä kuin värjäämättöminäkin. Puuvillakasvista valmistettu puuvilla on ympäristöystävällinen materiaali, jota on helppo valmistaa ja joka on myös uskomattoman monipuolinen. Puuvillakuidut ovat pehmeitä, vahvoja ja pitävät väriaineita erittäin tehokkaasti. Nämä ominaisuudet tekevät puuvillasta fantastisen materiaalin matoille. Erityisen näyttävän puuvilla tekee matoista, joissa on monimutkaiset kuviot ja yksityiskohdat. Sen lisäksi, että puuvilla yksinään on oiva materiaali mattoihin, sekoitetaan sitä usein myös muiden kuitujen, kuten villan kanssa. Näin voidaan yhdistää useiden materiaalien edut ja saadaan luotua monikäyttöisempi matto. Kuten kaikkia mattoja, puuvillamatoja on saatavana erikokoisina ja -muotoisina - pienistä suuriin, suorakulmaisista pyöreisiin. Pienemmät puuvillamatot sopivat helposti rentoon pieneen kotiin, ja suuremmat matot luovat kotoisan tilan isompiinkin huoneisiin. Puuvillamatoja voidaan käyttää monissa eri huoneissa ympäri kotia, mutta ne sopivat parhaiten olohuoneeseen, ruokasaliin ja makuuhuoneeseen. Keittiömattoina käytettynä puuvillamatot tuovat kodikkaan tunnelman rakkaimpaan huoneeseesi. Olohuoneessa kuvioidut puuvillamatot toimivat poikkeuksellisen hyvin silloin, kun olet luomassa huoneelle keskipistettä, sillä ne rajaavat istumisaluetta hyvin.

Miksi valita puuvillamatot?

Puuvillaa ei ole kovin kallista tuottaa suuressa mittakaavassa, ja monet prosessit, jotka liittyvät sen käsittelyyn ja valmistamiseen, ovat myös suhteellisen halpoja. Yleensä puuvillamatot ovatkin tästä syystä melko edullisia ja näin loistava valinta lähes kotiin kuin kotiin. Puuvillan monipuolisuus käy äkkiä ilmi kudottujen mattojen valikoimia tarkasteltaessa. Puuvillan erinomaiset ominaisuudet mahdollistavat muun muassa sen, että tästä materiaalista voidaan valmistaa myös käännettäviä mattoja. Tämä antaa mahdollisuuden värin vaihteluun - samoin kuin helppoon tahrojen piilottamiseen. Riippuen siitä, millaista vaikutusta sisustettavaan tilaan halutaan luoda, voivat puuvillamatot usein olla täydellinen valinta. Puuvillamattoja on helppoa värjätä monilla erilaisilla väriaineilla, joten näitä mattoja onkin saatavissa laajassa skaalassa erilaisia värivaihtoehtoja. Puuvillamatot ovat usein erittäin kustannusystävällinen ja lämminhenkinen sisustusvaihtoehto, joten jos haluat huoneeseesi kodikkaan lämpimän tunnelman, valitse puuvillamatto. Helppo pestävyys tekee puuvillamatoista täydellisen valinnan keittiöön tai kuistille, jossa niillä on suurempi riski saada roiskeita tai tahroja. Pienemmät puuvillamatot voidaan pestä haaleassa vedessä joko tavallisessa pesukoneessa tai kuivapesulaitteissa ja myös suuremmat puuvillamatot on suhteellisen helppo puhdistaa lempeillä puhdistusaineilla ja käsivoimin. Puuvillalla ei ole luonnollisena materiaalina ympäristöhaittoja. Toisin kuin muovipohjaiset matot, jotka kestävät ikuisesti, orgaaniset kuidut hajoavat, jos päätät, ettet enää halua mattoa. Pyöreä, muhkea, neliömäinen tai pörröinen - puuvillamattoja on kaikissa malleissa. Oikeanlaisen maton valinta riippuu aina ennen kaikkea siitä, millaiseen tilaan matto sijoitetaan. Isompaan tilaan kannattaa yleensä valita suuri puuvillamatto ja esimerkiksi eteiskäytäviin pitkä ja kapea puuvillamatto. Puuvillamatot sopivat loistavasti myös makuuhuoneiden sisustamiseen.

Puuvillamatot - näin käytät niitä

Puuvillaiset matot ovat paras mattovalinta mukavuuteen ja rentoutumiseen suunnitelluille alueille, koska niissä on käytetty pehmeitä materiaaleja, jotka tekevät tilasta viihtyisämmän. Puuvillamatot ovat pehmeitä ja helposti puhdistettavia - ja yksi markkinoiden edullisimmista materiaalivaihtoehdoista. Puuvillaiset matot ovat herkkua jaloillesi ja tuovat enemmän tyyliä käytävillesi, ruokailualueellesi tai minne tahansa. Ne lisäävät pehmeyden ja lämmön tunnetta ja auttavat yhdistämään tiloja ja huonekaluja, kuten nojatuoleja ja sohvia, visuaalisesti yhteen. Tutustu valikoimaamme, meiltä löytyy valinnan varaa aina yksinkertaisista kudotuista matoista muhkeampiin, paksuihin mattoihin. Jos aiot sisustaa kotisi huoneita uudelleen, matot ovat yksi edullisimmista keinoista parantaa tai muuttaa tilaa. Puuvillaiset matot ovat hyödyllisiä olohuoneessa, ruokasalissa, leikkialueella, makuuhuoneissa ja kylpyhuoneissa. Ne sopivat mihin tahansa tilaan, sillä ne ovat pehmeitä paljaille jaloille ja jopa vauvan herkille polville. Koska puuvilla on lisäksi kestävä, luonnollinen kuitu, on se myös täydellinen materiaali allergioiden lievittämiseen. Villa ja synteettiset kuidut saattavat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta puuvilla sopii erinomaisesti myös allergikoille. Puuvillamatot ovat ulkonäkönsä ja terveydellisten etujen lisäksi helppo hoitaa ja puhdistaa. Yksinkertainen vesipesu ja ammattimainen puhdistus muutaman vuoden välein voivat auttaa puuvillamattoasi näyttämään kauniilta monien vuosien ajan. Puuvillamattoja on saatavilla useissa upeissa eri väreissä, malleissa ja tyyleissä, jotka auttavat sinua sisustamaan kaikki kodin tilat persoonallisesti. Puuvillamatot saattavat usein olla myös käännettävissä, joten parhaimmillaan saat vain yhdellä matolla vaihdettua sisustuksen tyyliä täysin toisenlaiseksi. Korkealaatuiset puuvillamatot näyttävät hyvältä ja ovat myös erittäin hyvin kulutusta kestäviä. Tällainen matto on kumppanisi pitkään.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU