Pyöreä antrasiittimatto

Pyöreä antrasiittimatto kohdistaa vierailijoiden katseet juuri sinne, mihin sisustajan näkökulmasta pitääkin; upeaan, keskilattiaa raamittavaan laadukkaaseen mattoon. Tämä pyöreä antrasiittimatto on laadukas ja edullinen matto, joka sopii sekä viileän skandinaaviseen sisustukseen että luonnonvärejä täynnä olevaan boheemiin sisustustyyliin. Maton pyöreä muoto luo geometrisuutta ja pehmeyttä huoneen yleisilmeeseen ja neutraali antrasiitti sopii sävynä huoneeseen kuin huoneeseen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Upea pyöreä antrasiittimatto

Tämä katseidenkerääjä mahdollistaa paljon erilaisia ja monipuolisia sisustusvaihtoehtoja. Pyöreä antrasiittimatto toimii sekä keskilattialla että pilkottaen osittain sängyn tai kaapin alta. Neutraali värimaailma mahdollistaa oman makusi mukaiset kalusteratkaisut, sillä se sopii yhteen harmonisesti kaikenväristen ja -laatuisten lattia- ja seinäpintojen kanssa. Pyöreä antrasiittimatto on laadukas, edullinen ja varma valinta tilaan kuin tilaan.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)