• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreä matto 120

Pyöreä matto 120cm on aiheellisesti yksi suosituimmista matoistamme. Mattojemme valikoima on runsas ja inspiroiva. Rikas väri ja kuviomaailma ja erilaiset houkuttelevat tekstuurit suorastaan kutsuvat sinua koskettamaan. Pyöreä matto 120cm sopii miltei mihin tahansa kotisi tilaan, eteisestä kylpyhuoneeseen tai pehmeäksi alustaksi jaloillesi heti aamutuimaan. Katso ja ihastu pyöreä matto 120cm valikoimamme on.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä matto 120cm on kestosuosikki

Trendcarpetin pyöreä matto 120cm soveltuu pienen ja pyöreän muotonsa ansiosta joka kotiin. Löydät meiltä niin juuttimatot, ryijymatot, käsinkudotut matot kuin edullisemmat koneellisesti solmitut matotkin. Ihania materiaalivaihtoehtoja on lukuisia. Jokaisen pyöreä matto 120cm mallin kuvauksesta löydät myös mattokohtaisen pesuohjeen. Pyöreiden mattojemme valmistajiin kuuluu muun muassa suosittu tanskalainen design-merkki Nordal sekä ruotsalaiset Strehög, Polytuft ja Stjerna.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)