• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreä matto 150

Pyöreä matto 150 cm tarjoaa kotiin tuoretta ja erilaista ilmettä. Se sopii moneen erilaiseen tilaan, esimerkiksi olohuoneeseen, lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai jopa eteistiloihin. Trendcarpetin valikoimista löytyy pyöreä matto 150 cm monessa eri värissä ja materiaalissa. Suosituimpia ovat tällä hetkellä vaaleat sävyt (luonnonvalkoinen, beige, harmaa) sekä materiaaleista lämmin villa ja helppohoitoinen viskoosi.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Valitse omaan tyyliisi sopiva pyöreä matto 150 cm

Jos kaipaat räväkämpää ilmettä, pyöreä matto 150 cm löytyy Trendcarpetilta myös tummemmissa ja voimakkaammissa sävyissä, sekä trendikkäissä itämaisissa kuvioissa. Tyylejä ja vaihtoehtoja on siis monia! Me Trendcarpetilla varmistamme aina myyntiin tulevien mattojen laadun ja tuotteemme tulevat suoraan valmistajalta, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Suuresta valikoimasta löydät varmasti omaan kotiisi sopivan pyöreän maton 150 cm.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)