• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreä matto 160

Pyöreä matto 160cm on monenlaiseen tilaan sopiva raikas ja trendikäs, sekä joukosta erottuva vaihtoehto. Suuri koko ja korkeatasoiset materiaalit tuovat laadukkaan tunnelman ja maton värillä sekä kuvioinnilla saat luotua juuri omaan makuusi sopivan sisustuksen. Pyöreä matto 160cm istuu hyvin niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vaikka takkahuoneeseen - valinta on sinun.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Löydä oma pyöreä matto 160cm

Trendcarpetin laajasta valikoimasta löytyy juuri sellainen pyöreä matto 160cm jota etsit. Vaihtoehtoina on niin yksivärisiä kuin erilaisilla kuvioinneilla olevia mattoja, tumma- ja vaaleasävyisiä, trendikkäitä ryijymattoja, laadukkaita klassisia mattoja, moderneja viskoosimattoja ja monikäyttöisiä räsymattojakin. Valikoimissa on suosittuja merkkejä kuten Nordal, Strehög ja Stjerna. Mikäli sinulle herää kysymyksiä pyöreisiin mattoihin liittyen, asiakastukemme palvelee sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski