Pyöreä matto 240

Tyylikäs pyöreä matto 240 cm tekee huoneesta kodikkaan tyylikkyyttä unohtamatta. Pyöreä matto 240 cm sopii moneen tarkoitukseen ja on muotonsa puolesta erinomainen valinta pieniinkin tiloihin. Tee pyöreän maton avulla olohuoneen sisustuksesta yhtenäisempi tai aseta se avaraan tilaan vetämään katseita puoleensa. Laadukas ja helppohoitoinen matto on hyvä lisä tilan kuin tilan sisustukseen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä matto 240 cm tuotekuvaus

Luo kotiisi helposti uusi ilme pyöreän maton avulla. Pyöreä matto 240 cm on tyylikäs, moderni valinta joka sopii yhtä hyvin kotiin kuin toimistoon tai muihin julkisiin tiloihin. Erinomainen sisustuselementti moneen paikkaan aina makuuhuoneesta ruokailutilaan. Päivittäisen hoitoon riittää imurointi ja ajoittainen tuulettaminen. Valmistuksessa käytetyt hyvälaatuiset materiaalit tekevät maton tunnusta miellyttävän.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)