Pyöreä matto 300

Sopiva matto on helppo tapa yhtenäistää kodin sisustusta tai piristää huoneen ilmettä. Kaunis pyöreä matto 300 cm on trendikäs lisä mihin tahansa huoneeseen ja käy muotonsa puolesta pieniinkin tiloihin esimerkiksi olohuoneen ilmettä täydentämään. Se tekee tilasta kuin tilasta yhä kotoisamman ja toimii haluttaessa katseenvangitsijana avarassa huoneessa. Pyöreä matto 300 cm on helppohoitoinen sisustusratkaisu moneen tarkoitukseen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä matto 300 cm tuotekuvaus

Kodin tai muun tilan sisustukseen sopiva tyylikäs pyöreä matto 300 cm, joka on helppo yhdistää erilaisten sisustuselementtien kanssa luomaan tilaan uutta ilmettä ja lisäämään kodikasta tuntua. Valmistuksessa käytetyt laadukkaat materiaalit tekevät maton tunnusta miellyttävän ja kaunis väri takaa silmää miellyttävän lisän huoneeseen. Päivittäisen hoitoon riittää imurointi ja tarvittaessa tuulettaminen.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)