Pyöreä matto beige

Pyöreä beige matto on elegantti ja ajaton valinta jokaisen sisustajan kotiin. Etsitkö yksiväristä nukkamattoa, tyylikästä marmorikuviointia tai trendikästä juuttimattoa? Entä haluatko rauhoittaa kotisi värimaailmaa tai sisustaa trendikkääseen boho-tyyliin? Meiltä löydät jokaiseen tilanteeseen sopivan maton. Sijoita pyöreä beige matto esimerkiksi ruokapöydän alle keittiöön, olohuoneeseen katseenvangitsijaksi tai makuuhuoneeseen tuomaan harmoniaa. Klassisilla valinnoilla ei voi mennä vikaan!

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä beige matto on boho-tyylin kulmakivi

Trendikkääseen boho-sisustustyyliin kuuluu olennaisesti näyttävät juuttielementit. Juuttimatot ovatkin myydyimpiä mattojamme, eikä syystä! Kestävät materiaalit mahdollistavat käytön niin sisä- kuin ulkotiloissa. Luonnonmateriaalista valmistettu, pyöreä beige matto on eläväpintainen ja uniikki, eikä keneltäkään löydy identtistä. Tästä syystä värimuutokset ovat mahdollisia. Ajattomalla juuttimatolla luot kotiin kodikkaan tunnelman helposti ja kestävästi, luontoa kunnioittaen.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)