• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreä matto olohuoneen

Oletko tottunut ajattelemaan että olohuoneen matto on neliö tai suorakaiteen muotoinen? Varmasti moni on. Me Trendcarpetilla pidämme perinteistä, mutta myös niiden haastamisesta! Miltä kuulostaisi, jos tällä kertaa valintasi olisikin pyöreä olohuoneen matto? Pyöreä olohuoneen matto tuo pehmeää muotokieltä kodin sydämenä toimivaan tilaan. Tämä matto on niin laadukas, että et enää koskaan haikaile toisenlaisen maton perään.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Olisiko tämä sinun pyöreä olohuoneen matto?

Mikäli päätät valita pyöreän maton, tulisiko tilassa olla muutenkin pyöreitä muotoja seinälinjoissa tai sisustuksessa? Ei suinkaan. Sisustussuunnittelijat suosittelevat nimenomaan vastakkaisten muotojen yhteensovittamista, joten mikäli maton sijoituspaikka ei kieli soljuvaa pyöreyttä, ei huolta. Pyöreä olohuoneen matto on omiaan terävämpien muotojen läheisyydessä. Valikoimastamme löydät varmasti jokaiseen olohuoneeseen sopivat värit ja materiaalit.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski