• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreä matto vaaleanpunainen

Kun on aika uudistaa kodin sisustusta suloiseen suuntaan, sopii vaaleanpunainen pyöreä matto tähän tarkoitukseen. On tyylisi sitten minimalistinen tai eksoottinen, valikoimasta löytyy mattoja vaaleanpunaisen eri sävyissä, sekä yksivärisinä että erilaisilla tyylikkäillä kuvioilla. Vaaleanpunainen pyöreä matto soveltuu monenlaiseen tilaan, sillä kokovaihtoehtoja on runsaasti. Mattojen materiaaleina toimivat muun muassa villa, puuvilla, polyesteri ja jopa ekologinen kierrätysmuovi.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Vaaleanpunainen pyöreä matto oleskelutilaan tai lastenhuoneeseen

Käsin kudottu vaaleanpunainen pyöreä matto sopii hyvin isoon oleskelutilaan luomaan rauhallista tunnelmaa. Lastenhuoneeseen soveltuu taas mainiosti pieni ja suloinen koneellisesti ommeltu vaaleanpunainen pyöreä matto. Leikkisyys ja pehmeys lisääntyvät tilassa maton värin ja pyöreän muodon ansiosta. Vaaleanpunainen sävy sopii hyvin yhteen muiden pastellin sävyjen sekä harmaan, valkoisen ja mustan kanssa.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)