• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreä matto vihreä

Vihreät matot ovat yllättävän suosittuja. Pyöreä matto vihreä on parhaimmillaan todellinen katseen vangitsija. Vihreä väri tuo huoneeseen rauhallista luonnonvihreyttä. Pyöreä matto vihreä on oiva valinta ja se sopii kaikkiin kodin oleskelutiloihin jokaisessa kodissa. Vihreällä värillä on monia positiivisia psykologisia vaikutuksia. Vihreä matto vähentää stressiä ja tuo mielenrauhaa, sillä vihreällä koetaan olevan rauhoittava vaikutus.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä matto vihreä

Pyöreä matto vihreä antaa seesteisen kotiin. Vihreitä mattoja on yksivärisiä, kuvioituja sekä monen eri vihreän sävyisiä. Vihreä matto on erinomainen valinta ja useat erilaiset tutkimukset ovat näyttäneet, että ihmiset viihtyvät hyvin vihreissä tiloissa. Vihreällä matolla saa myös erilaisia sisustustyylejä riippuen vihreän värin sävystä. Vaaleanvihreä matto yleensä tuo rauhallisuutta ja vihreän muut sävyt näyttävyyttä ja rohkeutta.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski