Pyöreä matto vihreä

Vihreät matot ovat yllättävän suosittuja. Pyöreä matto vihreä on parhaimmillaan todellinen katseen vangitsija. Vihreä väri tuo huoneeseen rauhallista luonnonvihreyttä. Pyöreä matto vihreä on oiva valinta ja se sopii kaikkiin kodin oleskelutiloihin jokaisessa kodissa. Vihreällä värillä on monia positiivisia psykologisia vaikutuksia. Vihreä matto vähentää stressiä ja tuo mielenrauhaa, sillä vihreällä koetaan olevan rauhoittava vaikutus.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä matto vihreä

Pyöreä matto vihreä antaa seesteisen kotiin. Vihreitä mattoja on yksivärisiä, kuvioituja sekä monen eri vihreän sävyisiä. Vihreä matto on erinomainen valinta ja useat erilaiset tutkimukset ovat näyttäneet, että ihmiset viihtyvät hyvin vihreissä tiloissa. Vihreällä matolla saa myös erilaisia sisustustyylejä riippuen vihreän värin sävystä. Vaaleanvihreä matto yleensä tuo rauhallisuutta ja vihreän muut sävyt näyttävyyttä ja rohkeutta.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)