Pyöreä puuvillamatto

Verkkokaupasssamme on värikäs ja laaja valikoima pyöreitä puuvilla mattoja. Pyöreä puuvillamatto sopii asetettavaksi mihin tahansa sisätiloihin kuten eteiseen tai pöydän alle. Puuvilla on jämäkkä materiaali, joka pitää muotonsa ja on kestävä materiaali. Valikoimassamme pyöreitä puuvillamattoja on eri väreissä sekä runsaalla koko valikoimalla. Löydät kaikki pyöreät puuvillamattomme kirjoittamalla hakuun pyöreä puuvillamatto.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä puuvillamatto ja sen ylläpito

Puuvillamatot ovat helppo hoitoisia ne voidaan imuroida helposti sekä tuulettaa ulkona. Puuvilla matot eivät ime itseensä pölyä ja ne sopivat hyvin lemmikki, lapsi sekä useimpiin allergia koteihin. Pyöreä puuvillamatto voidaan puhdistaa kostealla liinalla ja saippualla, koko maton pesuun suositellaan käsinpesua. Tutustu koko laajaan mattovalikoimaamme ja löydä trendikkäimmät matot kotiisi.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)