Pyöreä villamatto

Pyöreä villamatto tuo pehmeää ja tasaista kontrastia kodin kulmikkuuden keskelle ja antaa sileämmän tuntuman jalkojesi alle. Ohuella ja kauniilla leikkauksella tehty pyöreä villamatto mukautuu helposti ja tasaisesti lattiaan ja antaa kodillesi tyylikkään ja tilavuutta tuovan kosketuksen. Matto on helposti liikutettava ja materiaalinsa ansiosta myös sen puhdistaminen on nopeaa ja vaivatonta.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä villamatto on luovan sisustajan valinta

Pyöreä villamatto on luova ja käytännöllinen valinta. Se on loistava hankinta kotiin, jonka asukkaat haluavat muokata pienistäkin tiloista pehmeitä ja avaran tuntuisia eheitä kokonaisuuksia. Maton ympäristöystävällinen materiaali, helppo ylläpito ja leikkisät värit tarjoavat asuntoon kuin asuntoon elementin, joka vastaa niin eleganssin, kuin hinta-laatusuhteenkin nimeen vannovien sisustajien toiveisiin ja tarpeisiin.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)