Sininen matto lastenhuoneeseen

Jos kotonasi asuu lapsi, joka rakastaa värejä, on sinun ehdottomasti hankittava sininen matto lastenhuoneeseen. Matto tuntuu mukavan pehmeältä lattialla ja sen päällä pelit ja leikit sujuvat jouhevasti ja aika kuluu huomaamatta. Voit sisustaa koko huoneen saman sävyiseksi tai yhdistää siihen vaikkapa punaista ja keltaista. Olisiko siis sininen matto lastenhuoneeseen teille sopiva valinta?

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Sininen matto lastenhuoneeseen tuo piristystä sisustukseen

Sininen matto lastenhuoneeseen on jokaisen kyseistä väriä rakastavan valinta. Kaunis sininen värisävy tuo mieleen kesäiset järvet ja johdattaa pienet nukkujat sinisten unien äärelle. Matto on helppo yhdistää muuhun lastenhuoneen sisustukseen yksivärisyytensä ansiosta. Voit leikitellä verhojen ja vuodevaatteiden kuoseilla, kun kaunis matto sitoo kokonaisuuden yhteen ja tekee tilasta harmonisen, mutta värikkään kokonaisuuden.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)