Sininen matto pyöristää

Sinisen värinen matto on erittäin suosittu. Sininen pyöreä matto on usein huoneen todellinen katseenvangitsija. Värinä sininen tuo huoneeseen rauhallista olemusta. Sininen pyöreä matto on erinoimanen valinta kodin kaikkiin huoneisiin ja oleskelutiloihin. Sinisellä värillä on monia mielelle positiivisia vaikutuksia. Sininen on taivaan ja meren värinen, joten värillä koetaan olevan rauhoittava ja viilentävä vaikutus.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Sininen pyöreä matto

Löydät siniset pyöreät matot monipuolisesta valikoimasta monessa eri mattomallissa ja materiaalissa. Mattoja on tarjolla joko kuvioituna tai ilman. Sininen pyöreä matto on loistava valinta ja monet tutkimukset ovat osoittaneet, että sininen väri auttaa saamaan esiin luovuuden ja samalla tukee positiivista ajattelua. Kaikkiin kodin huoneisiin lisää sinistä väriä saa helposti erilaisilla tehosteväreillä, kuten sinisellä matolla.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaSuomi (Ruotsi)Español (Suecia)NorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)