• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Sininen matto vintage

Sininen vintage matto sopii ainutlaatuisuutensa ja näyttävyytensä vuoksi myös persoonallisempaan makuun. Viime aikoina vintagen suosio sisustuksessa on lisääntynyt. Vintage-matto kertoo aina tarinaa sukupolvelta toiselle. Vintage-matoissa on hyvä ottaa huomioon se, että niiden ulkonäkö ei ole vakiintunut ja se elää edelleen. Tämä kuitenkin antaa matoille ainutlaatuisen ja viehättävän vintage-tyylin. Sininen vintage matto tuo myös arvokkuutta sisutukseen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Kaunis sininen vintage matto

Vintage on mielenkiintoinen elementti sisustuksessa sillä sitä voisi kutusua jopa nuhjuisen tyylikkääksi valinnaksi. Vintage tuo sisustukeen niin arvokkuutta kuin retroa vivahdetta. Kuinka tyylikästä! Vintage matto onkin tällä hetkellä trendeistä perillä olevan sisustajan varma valinta. Tämä sininen vintage matto tuo kauniisti esiin sisustuksesi muita elementtejä ja sininen on myös värinä monipuolinen ja rauhoittava.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU