Tummanpunainen matto

Jos haluat lisätä väriä muuten turhan yksitoikkoiseen sisustukseen, on tummanpunainen matto oiva valinta. Tällä kauniin sävyisellä matolla luot helposti elävyyttä sisustukseen. Tummanpunainen matto sopii hyvin kodin jokaiseen huoneeseen, niin olohuoneeseen, keittiöön kuin makuuhuoneeseenkin. Sävynä tummanpunainen on elegantti ja tyylikäs. Se on myös lämmin väri, joka luo kotoista ja rauhallista tunnelmaa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tummanpunainen matto sopii jokaiseen vuodenaikaan

Tummanpunainen matto sopii mainiosti käytettäväksi vuoden ympäri. Joulun aikaan se on aivan omiaan luomaan jouluista ilmettä kotiin. Keväisin tummanpunainen tuo mieleen tulppaanit ja piristää, jos takatalvi iskee. Kesäisin tummanpunainen väri muistuttaa makeista mansikoista. Syksyisin tummanpunainen sävy sointuu puiden lehtien väriloistoon. Jokaisena vuodenaikana tummanpunainen matto piristää mieltä ja sointuu ajanjaksoon.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)