• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Tummansininen matto

Tummansininen matto on huoneen todellinen katseenvangitsija. Etsitkö pyöreää, pehmeää tai luonnonmateriaalista valmistettua mattoa? Tai sitten klassista, yönsinistä, itämaiskuviollista, yksiväristä... Tältä sivulta löydät ne kaikki kootusti. Tutustu esimerkiksi pehmeisiin ryijymattoihimme pyöreänä tai suorakulmaisena, sekä helppohoitoisiin räsymattoihimme. Tummansininen matto on klassinen valinta kotiin kuin kotiin, ja värinsä puolesta myös armollinen tahroille.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tummansininen matto on aina tyylikäs valinta

Matolla vaihdat koko tilan tunnelman käden käänteessä. Tummansininen on tunnetusti laadukas ja arvokas valinta - kuninkaallisetkin sen tietävät! Valitse tummansininen matto tilaan, jossa se pääsee todelliseen loistoonsa. Syvimmät sinisen sävyt tulevat kauniisti esiin runsaassa valossa. Tutustu inspiraatiokuviin klikkaamalla kunkin maton esittelysivulle. Mattomme ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät aikaa ja elämää.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU