• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Ulkomatto muovi

Monet valikoimamme muovisista ulkomatoista on valmistettu kierrätysmuovista, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan. Valikoimassamme on mattoja eri värisinä, kokoisina sekä muotoisina. Ulkomatto muovi kestää säänvaihteluita, jolloin se voidaan asettaa myös suojaamattomiin tiloihin. Muovinen ulkomatto sopii erinomaisesti esimerkiksi erilaisten altaiden ympärille tai kulkureiteille. Löydät kaikki muovista valmistetut ulkomatot kirjoittamalla hakuun ulkomatto muovi.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Ulkomatto muovi ylläpito

Valikoimassamme olevat muoviset ulkomatot ovat helppo hoitoisia lähes huolto vapaita. Ulkomatto muovi voidaan huuhdella suihkussa tai poistaa tahrat kostealla liinalla ja saippualla. Painepesuria tai pyykkikonetta näille ei kuitenkaan suositella. Muovinen ulkomatto voidaan asettaa ulkotiloihin lumien sulattua, se kannattaa kuitenkin varastoida syksyn tullen, jottei se muutu liukkaaksi kosteuden ja pakkasten yhteydessä.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)