Ulkona matto parveke

Ulkomatot ovat ominaisuuksiltaan helppohoitoisia, nopeasti kuivuvia ja säänkestäviä. Ulkomatto parveke näyttää tyylikkäältä ja suojaa varpaita kylmältä betonilattialta. Valikoimastamme löydät helppohoitoiset ulkomatto parveke -tuotteet, joiden avulla voit sisustaa parvekkeestasi yhden lisähuoneen ympäri vuoden käytettäväksi. Kokeile säänkestävää muovimattoa, klassista juuttimattoa tai pyöreää polypropeenimattoa. Toimivalla ja kutsuvalla sisustuksella parveke säilyy käyttökelpoisena myös kylmempinä vuodenaikoina!

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Ulkomatto parveke pidentää parvekkeen käyttöaikaa

Kokeile sisustaa kotiisi boho-tyylinen kesäkeidas säänkestävillä juuttimatoillamme. Juuttimatto on loistava ulkomatto parveke käyttöön, koska se on valmistettu kestävästä luonnonmateriaalista. Juuttimatto on uniikki sisustuselementti, joita ei löydy kahta samanlaista materiaalin elävän pinnan vuoksi. Valikoimassamme on runsaasti myös muita vaihtoehtoja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Esimerkiksi muovimatto on helppohoitoinen, säänkestävä ja likaahylkivä ratkaisu myös avoparvekkeelle.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)