Ulkoterassin matto

Ulkoterassin matto on ulkotilojen vaihtuviin olosuhteisiin soveltuva, laadukas ja kestävä matto. Sillä voi luoda lämmintä ja kodikasta tunnelmaa ulkotiloihin, kuten terasseille, patioille, kuisteille ja parvekkeille. Maton avulla voi jatkaa sisätilojen oleskelualuetta ulos ja pehmentää esimerkiksi kovaa puu- tai betonilattiaa, jolloin se tuntuu mukavammalta jalkojen alla. Ulkoterassin matto on helppo ja edullinen tapa lisätä viihtyisyyttä ulkotiloissa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Käytännöllinen ulkoterassin matto

Tämä tyylikäs matto soveltuu käytettäväksi ulkotiloissa ja kestää hyvin esimerkiksi kosteutta ja auringonpaistetta. Maton avulla voit luoda sisustukseesi aivan uutta tunnelmaa ja rajata oleskelualueita haluamallasi tavalla. Ulkoterassin matto myös estää lian kulkeutumista ulkoa sisälle. Maton käyttömukavuuden takaa miellyttävä materiaali, joka tuntuu mukavalta myös paljaiden jalkojen alla. Halutessaan mattoa voi käyttää myös sisätiloissa, kuten eteisessä.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)