Vaaleanpunainen ja beige matto

Hempeyttä ja romantiikkaa huokuva kaunis vaaleanpunainen ja beige matto luo huoneeseen harmonisen lempeän tunnelman. Värinä vaaleanpunainen ja beige matto luo huoneeseen elävyyttä, pienen mausteen maalaisromantiikkaan. Kaunis kokonaisuus saadaan yhdistettyä juuri näillä väreillä ja sopii upeasti vaaleaan sisustukseen tuomaan pientä twistiä kauniilla ja hieman romanttisella tyylillä joka on ajatonta kautta vuoden.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Käytännöllinen vaaleanpunainen ja beige matto

Erityisen miellyttävä paljaan jalan alla, tunnet lämmön, pehmeyden ja jalkoja hellivän materiaalin. Pehmeä materiaali tuo tunnelmaa ja lämpöä, estää tilassa mahdollisesti olevaa kaikumista. Tämä käytännöllinen vaaleanpunainen ja beige matto on omiaan luomaan tunnelmaa helposti, sillä matto on helppo puhdistaa, siirtää tilasta toiseen tai vaikka lattialta nojatuolin tai sohvan selkänojaa koristamaan.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)