• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Vaaleanpunainen ja valkoinen matto

Näitä värejä ei voi kukaan vastustaa. Aivan ihana vaaleanpunainen ja valkoinen matto sopivat jokaisen trendikkään kodin sisustusmaailmaan. Vaaleanpunainen ja valkoinen matto tuovat aivan ihanaa pehmeää väriä sisustukseen ja lumoavat väreillään jokaisen huoneen. Nämä matot ovat omiaan tuomaan pirteää väriä ja kevään tuntua jokaiseen kotiin. Näiden kahden värin avulla sisustuksesi ei voi mennä pieleen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Vaaleanpunainen ja valkoinen matto on trendikäs yhdistelmä

Kauniin trendikäs vaaleanpunainen ja valkoinen matto kotisi kaunista sisustusta piristämään. Upeat vaaleat sävyt luovat valoisuutta ja lisätilan tuntua kotisi huoneisiin. Ihanan piristävät sävyt sopivat taatusti jokaisen trendikkään kodin sisustusmaailmaan ja väreihin. Näitä värejä voit helposti yhdistellä mihin tahansa sisustusmakuun. Laadukas ja kestävä materiaali pitää mattosi käyttökuntoisena ja kauniina pitkään.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)