• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Vaaleanpunainen matto lastenhuoneeseen

Vaaleanpunainen matto lastenhuoneeseen on hempeän värimaailman kulmakivi. Maton avulla saat sisustettua ihanan herkän ja ruusuisen tunnelman, kun valitset kalusteisiin ja muihin tekstiileihin valkoista ja harmaata. Karkkimainen ja iloinen tunnelma syntyy yhdistettynä vaaleanpunainen matto lastenhuoneeseen lattialle ja kirkkaita värejä kuten keltaista ja punaista vuodevaatteisiin ja verhoihin. Vain mielikuvitus on rajana.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Yksivärinen vaaleanpunainen matto lastenhuoneeseen

Lastenhuone halutaan sisustaa usein värikkääksi ja pienelle lapselle sopivaksi. Vaaleanpunainen matto lastenhuoneeseen on pitkäikäinen valinta yksivärisyytensä ansiosta. Se käy niin pienelle lapselle, kuin jo teini-ikäiselle nuorelle. Huoneen tunnelmaa on helppo muuttaa kalusteiden ja muiden tekstiilien avulla värikkäästä pikkulapsen huoneesta katu-uskottavaksi teinin valtakunnaksi. Vaaleanpunaiseen on helppo yhdistää valkoista, harmaata ja mustaa.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)