• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Vaaleanpunainen pyöreä matto

Näyttävä vaaleanpunainen pyöreä matto, joka sopii moneen tilaan. Kokeile esimerkiksi ruokapöydän alla, olohuoneen katseenvangitsijana tai lastenhuoneessa. Vaaleanpunainen pyöreä matto piristää jokaisen huoneen kodissasi. Matto on laadukas, koneellisesti valmistettu kustannustehokkaasti ja materiaaliltaan 100 % Heatset-käsitelty. Lähetämme arkisin ennen kello 15 tehdyt tilaukset vielä saman päivän aikana. Ilmainen toimitus ja palautus.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Kaunis vaaleanpunainen pyöreä matto

Oletko aina haaveillut vaaleanpunaisesta sisustuksesta? Vaaleanpunainen pyöreä matto on moderni ja monikäyttöinen: kokeile esimerkiksi olohuoneessa, makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa. Modernin lisäksi matto on klassinen, sillä pyöreä muoto ja kaunis vaaleanpunainen sävy sopii moneen kotiin. Matto on korkealaatuinen ja koneellisesti valmistettu, jotta hinta pysyy kohtuullisena. Ilmainen toimitus ja palautus 14 päivän ajan.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)