Valkoinen ja kultainen matto

Valkoinen on värinä raikas ja klassinen. Kulta taas on sävynä säihkyvä ja ylellinen. Kun nämä kaksi yhdistetään, on lopputulos väistämättä upea! Valkoinen ja kultainen matto on kaunis ja tyylikäs valinta. Samalla se tuo ripauksen luksusta arkeen ja kruunaa huoneen kuin huoneen. Valkoinen ja kultainen matto toimii niin olohuoneen keskellä kuin makuuhuonetta koristamassa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Valkoinen ja kultainen matto kaunistaa kodin

Löydät kattavasta valikoimastamme useita valkoisen ja kullan sävyjä yhdisteleviä mattoja. Vaihtoehdoissa on erikokoisia, eri materiaaleista valmistettuja ja eri muotoisia mattoja aina suorakulmaisista pyöreisiin. Useimmiten valkoinen ja kultainen matto on pohjaväriltään valkea ja kulta taas säihkyy maton yksityiskohdissa. Kauniista matoistamme löydät esimerkiksi erilaisia geometrisia muotoja sekä marmorimaista pintaa jäljitteleviä kuviointeja.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)