Valkoinen matto olohuoneeseen

Valkoinen on värinä raikas ja klassinen. Kyseessä ei suinkaan ole tylsä sävy: suosikkisi voi olla viileä, lämmin, harmaaseen tai vaikkapa kermaan taittuva valkoinen. Valkoinen matto olohuoneeseen on ajaton valinta. Se tekee kodin tärkeimmästä oleskelutilasta harmonisen ja kauniin, eikä koskaan riitele muun sisustuksen kanssa. Jos haluat kotiisi ripauksen leikkisyyttä, valkoinen matto olohuoneeseen voi olla muodoltaan pyöreä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Valkoinen matto olohuoneeseen on aina varma valinta

Valkoinen matto olohuoneeseen voi olla joko yksivärinen tai kuviollinen. Yksivärisistä matoista voit valita juuri itseäsi miellyttävän sävyn. Kuvioiduissa matoissa taas särmää antavat kudontatekniikalla luodut ruudut, raidat ja muut geometriset kuviot sekä itämaisten mattoperinteiden inspiroimat kuvioinnit. Löydät valikoimistamme lukuisia erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja mattoja. Tarjolla on sekä perinteisiä suorakulmaisia vaihtoehtoja että pyöreitä olohuoneen mattoja.

Vaalea olohuoneen matto

Vaalea olohuoneen matto on kodin keskipiste, sillä olohuoneessa vietämme paljon aikaa. Matto valitaan sopivan kokoiseksi, sillä liian pieni matto näyttää kummalliselta ja liian suuri matto hankaloittaa huonekalujen asettelua. Keittiön mattona nukkamatto ei ole käytännöllinen, kun taas vaalea olohuoneen matto voi olla montaa erilaista materiaalia. Vaalea väri sopii olohuoneeseen, sillä siellä harvoin on suurta likaantumisen vaaraa.

Vaalea olohuoneen matto muuntuu moneen

Makuja on monia, joten joku haluaa juuttimaton, kun taas toinen mieltyy pehmeään nukkamattoon. Vaalea olohuoneen matto muuntuu moneen tyyliin. Maton valintaan on useita eri materiaali vaihtoehtoja kuten villa, sisal tai puuvilla. Väriltään vaalea olohuoneen matto on silmää miellyttävä. Mattoa valitessa kannattaa panostaan myös laatuun ja pitkään käyttöikään. Laadukas matto kestää käyttöä ja on ekologinen valinta!

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)