• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Värikäs moderni matto

Kun etsinnässä on kotiisi katseenvangitsija, niin valikoimastamme löytyy värikäs moderni matto, joka sopii yhteen boheemin sisustuksen tai neutraalien värien kanssa. Värikkäitä mattoja on saatavilla esimerkiksi räsymattoina sekä afganistanin kilim mattoina, lisäksi kokoja on paljon. Valitse oma värikäs moderni matto sen mukaan mihin aiot sen sijoittaa. Räsymatot sopivat eteisiin ja käytäville, kilim matot oleskelutiloihin.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Värikäs moderni matto on helppo hoitoinen

Suurin osa valikoimamme värikkäistä matoista on käsityönä kudottuja. Käsityönä kudotut matot kestävät käytössä yhtä hyvin kuin koneellisesti kudotut. Maton hoito riippuu valitsemastasi materiaalista. Räsymatot on helppo tuulettaa pihalla ja imuroida. Kilim matot voivat olla raskaita siirtää tuulettumaan, joten se kannattaa raikastaa levittämällä sen päälle ruokasoodaa ja imuroimalla. Aseta värikäs moderni matto kevään tullen suojatulle terassille.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)