Vihreä matto lastenhuoneeseen

Väripilkuksi sopii hyvin vihreä matto lastenhuoneeseen. Lastenhuoneen sisustaminen antaa erinomaisen tilaisuuden leikitellä erilaisilla väreillä, kuoseilla ja materiaaleilla. Vihreä matto lastenhuoneeseen luo tunnelmaa ja samalla suojaa lattiaa leikeiltä tai vahingoilta. Mattoa voi käyttää lastenhuoneen katseenvangitsijana tai se voi toimia osana uniikkia sisustusta, joka piristää taatusti jokaista tilaan astuvaa. Helppohoitoinen matto on omiaan lastenhuoneeseen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Huone
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Vihreä matto lastenhuoneeseen tuotekuvaus

Värien käyttäminen sisustuksessa piristää aina minkä tahansa huoneen ilmettä. Vihreä matto lastenhuoneeseen on hyvä valinta tuomaan uniikki lisä sisustukseen. Samalla matto suojaa lattiaa naarmuilta ja kolhuilta. Matto on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sen tuntu jalan alla on miellyttävä. Peruspuhdistukseen riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus tarvittaessa, joten matto on erinomainen valinta lastenhuoneeseen.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)