Vihreä pyöreä matto

Vihreät matot ovat saavuttaneet suuren suosion. Vihreä pyöreä matto on parhaimmillaan todellinen katseidenvangitsija. Värinä vihreä tuo huoneeseen luonnollisen tuntuista luonnonvihreyttä. Vihreä pyöreä matto on erinomainen valinta ja se sopii kodin kaikkiin oleskelutiloihin. Vihreällä värillä on useita mielelle positiivisia vaikutuksia. Vihreä matto alentaa stressiä ja tuo mielenrauhaa. Värillä koetaan olevan mielenrauhaa tuova vaikutus.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Vihreä pyöreä matto

Löydät vihreät pyöreät matot suuresta valikoimasta todella monessa eri materiaalissa ja mallissa. Mattoja on tarjolla joko kuviolla tai ilman. Vihreä pyöreä matto on loistava valinta ja vihreä värinä tuo seesteisyyttä ja rauhallisuutta. Eri vihreän sävyisillä matoilla saa luotua joko rauhallisen tai rohkean tunnelman. Maton pyöreys tuo puolestaan pehmeyttä huoneeseen ja sopii kodin jokaiseen huoneeseen.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)