• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Vihreä vintage-matto

Kevään sisustusvinkki klassista muotoilua arvostavalle on vintage-tyyliset matot. Hurmaavan elegantti, pirteän vihreä vintage-matto vastaa vaativankin sisustajan tarpeisiin. Vihreä vintage-matto soveltuu erityisesti esimerkiksi kodin ja toimiston sisätiloihin, tuoden tilaan kuin tilaan pehmeyttä ja klassista eleganssia. Tuotteet ovat korkealaatuisesti valmistettuja ja kestäviä. Vintage-tyyliset matot ovat tyypillisesti hyvin arvostettuja ja uniikkeja sisustuselementtejä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Sisätilakäyttöön tarkoitettu vihreä vintage-matto

Sisätilakäyttöön tarkoitettu korkealaatuisesti valmistettu vihreä vintage-matto tuo pehmeyttä ja viihtyvyyttä sekä piristää sisustusta. Tyylikäs vihreä vintage-matto antaa tilalle kuin tilalle arvokkaan ensivaikutelman ja luo kutsuvan ilmapiirin esimerkiksi olohuoneen tai ruokailutilan katseenvangitsijana. Vihreä vintage-matto on erityisen hyvä valinta kodin sisustuksessa ja soveltuu moneen eri tilaan, tuoden klassista tuntua arjen keskelle.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski