Villamatto kerma

Kermanvärinen villamatto on luksusta etsivän valinta. Villainen pinta on pehmoisen ja lämpimän tuntuinen jalkojen alla ja täten täydellisesti täydentäisi makuuhuoneen tai olohuoneen sisustuksen. Villamatto kerma on väriltään jo ylellinen ottamatta edes vielä huomioon materiaalin laadukasta luonnetta. Villamatto kerma piristäisi sekä elävöittäisi talvikodin tunnelmaa ja sopisi myös kesähuvilan sisustukseen täydellisesti.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Luksusta, mutta samalla helppohoitoisuutta tuo villamatto kerma

Kermanvärinen pinta kirkastaa kodin ja nostaa sisustuksen päärooliin. Kerman väri modernisoi kodin tai luo tarvittua romanttista otetta riippuen muun sisustuksen tyylistä. Villamatto myös pehmentää kliinisemmän kodin tunnelmaa. Vaikka väri on vaalea on villamatto kerma helppohoitoinen villan erityisluonteen takia. Villa hylkii likaa ja pysyy pitkään siistinä. Tuuletus tarvittaessa auttaa pölyn puhdistukseen pinnasta.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)