• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Villamatto sininen

Sininen villamatto on tyylikäs ja klassinen valinta kodin sisustukseen. Villasta valmistettu matto tuo monenlaista ilmettä kodin eri huoneisiin ja tiloihin. Sininen villamatto on vaivatonta yhdistää kodin sisustukseen, sillä se sopii erinomaisesti kaikkiin oleskelutiloihin. Villamattoja on valikoimassa monipuolisesti, kuten tukevaksi käsin kudottuna tai klassisesti ohueksi kudottuna. Villamatot löytyvät kuvioituina tai ilman.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Sininen villamatto on erinomainen valinta

Siniset matot ovat huoneiden katseidenvangitsijoita. Sininen villamatto tuo huoneeseen erilaista ilmettä. Sinisellä värillä on useita psykologisia vaikutuksia. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että sininen väri auttaa tukemaan luovaa ajattelua. Kyseessä on myös taivaan ja meren väri, joten sinisellä koetaan olevan viilentävä ja rauhoittava vaikutus. Sininen toimii todella hyvin myös tehostevärinä.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)