Villamatto valkoinen

Villamatto valkoinen sopii romanttiseen kotiin. Se luontaisesti hylkii likaa ja on lämmin valinta talvikotiin, sekä villa materiaalina on kestävä valinta. Villamatto valkoinen antaa kirkkaan ilmeen asuntoon. Villamatto käy sekä vapaa-ajan asunnon että oman kodin sisustukseen. Mattoa löytyy monen kokoisena moneen tilaan sopivana sekä monissa väreissä. Villamatto on helppo pitää puhtaana tuulettamalla.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Villamatto valkoinen on moderni valinta

Valkoinen väri piristää kodin ilmettä ja tuo ylellisyyttä mihin tahansa tilaan. Valkoinen antaa säväyksen luksusta sekä myös romanttista tunnelmaa kotiin. Se tuo myös modernia otetta perinteiseen materiaaliin kuten villa. Villamatto valkoinen on likaa hylkivän ominaisuutensa takia hyvä monenlaiseen kotiin, jopa lapsiperheille. Matto on lämmin vaihtoehto talvikodin sisustukseen ja helppo likaantuessa vain tampata puhtaaksi.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)