• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Vintage pyöreä matto

Vintage-matot ovat erityisen rakastettuja sisustajien keskuudessa, sillä niiden yhdistäminen muuhun sisustukseen on vaivatonta. Perinteisen klassisen ja modernin retroilmeen yhdistävä vintage pyöreä matto sopii tilaan kuin tilaan tuoden rauhallisuutta ja laadukkuutta sisustusilmeeseen. Tämä vintage pyöreä matto viimeistelee ja harmonisoi tilan ja se sopii sekä makuuhuoneeseen että olohuoneeseen tuoden huoneesen geometrisuutta, kuitenkaan korostamatta sitä liikaa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Vintage pyöreä matto voi kruunata sisustuksen

Vintage-matot ovat ainutlaatuisia ja näyttäviä mattoja, joiden suosio pysyy tasaisena ympäri vuoden. Vintage pyöreä matto kiinnittää huomiota jo ovella ja toimii yhdistävänä katseenvangitsijana siirryttäessä huoneesta toiseen. Helpon sisustettavuuden lisäksi vintage pyöreä matto mahdollistaa erilaisten ja eri materiaalia olevien pintojen täyden hyödyntämisen sisustuksessa. Vintage pyöreä matto on joka kodin varma valinta.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)