• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Beige ja kermamatot

Beige ja kermamatot sopivat niin olemassa olevaan sisustukseen kuin uusiksi sisustuselementeiksi kotia suunnitellessa. Elegantit ja tyylikkäät ajattoman väriset matot ovat saatavilla useassa eri koossa ja muodossa. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva matto jokaisen sisustajan tarpeeseen. Löydät kestävät ja kauniit beige ja kermamatot niin kotiin kuin huvilallekin edullisesti ja nopeasti.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Beige ja kermamatot ovat taattua laatua

Uutta mattoa etsiessä on erityisen tärkeää sijoittaa laatuun, jotta matto kestää käytössä pitkään. Beige ja kermamatot kattavat laatuun liittyvät tiukat kriteerit. Mattojen pitkäikäisyys on varmistettu laadukkaiden materiaalien avulla ja vuosienkin käytön jälkeen matot tuntuvat mukavilta. Beige ja kermamatot löytyvät monissa eri malleissa ja tyyleissä, joka takaa oman suosikkisi löytymisen ja saat lattiallesi haluamasi sisustuselementin.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)